Den Inspirerende Historien Om To Søstre Som Ble Født Sammen

Den Inspirerende Historien Om To Søstre Som Ble Født Sammen

98808
0
SHARE
Prev1 of 13Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Disse to søstrene har aldri vært fra hverandre i det hele tatt. De har brukt de siste 27 årene sammen, og deler absolutt alt, fra mat til seng. Abby og Brittany Hensel er siamesiske tvillinger. De har en kropp og to hoder. Selv om sjansen for at de kom til å overleve i mer enn 24 timer var mindre enn én i ti millioner, har de allerede blitt til sunne mennesker, og lever et fullstendig liv.

Ettersom Abby og Brittany er to mennesker i en kropp, og hver av dem kontrollere sin egen kroppshalvdel, er den største utfordringen deres å lære hvordan de skal handle sammen for å koordinere bevegelsene deres. Det krevde mye arbeid for å lære hvordan de skulle gå, sykle, svømme, danse, klappe og så videre. Men de vet hvordan de skal gjøre disse tingene på en måte som er like naturlig som alle andre mennesker gjør dem. Dessuten – Abby og Britanny har hvert sitt førerkort, og kan kjøre bil og motorsykkel.

Men det å koordinere bevegelsene sine var ikke den mest utfordrende tingen i livet deres…

Prev1 of 13Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY