Inspiroiva Tarina Kahdesta Tytöstä Jotka Syntyivät Yhdessä

Inspiroiva Tarina Kahdesta Tytöstä Jotka Syntyivät Yhdessä

33300
0
SHARE
Prev1 of 13Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nämä kaksi sisarta eivät ole olleet koskaan erossa toisistaan edes hetkeäkään. He ovat viettäneet viimeiset 27 vuotta yhdessä ja he jakavat aivan kaiken ruoasta sänkyyn. Abby ja Brittany Hansel ovat siamilaiset kaksoset. Heillä on yksi keho ja kaksi päätä. Vaikka heidän mahdollisuus selvitä hengissä yli 24 tuntia oli alle yksi kymmenestä miljoonasta, he ovat jo kasvaneet terveiksi naisiksi ja he elävät täyttä elämää.

Koska Abby ja Brittany ovat kaksi ihmistä yhdessä kehossa ja molemmat heistä hallitsevat omaa puoltaan kehosta, suurin haaste heille oli oppia, miten toimia yhdessä koordinoidakseen liikkumistaan. Vaati paljon töitä oppia kävelemään, ratsastamaan, uimaan, tanssimaan, taputtamaan jne. Mutta silti he tekevät kaikki nämä asiat yhtä luonnollisesti kuin yksittäinen ihminen ne tekee. Lisäksi Abbylla ja Brittanylla on molemmilla ajokortit ja he voivat ajaa sekä autoa että moottoripyörää.

Mutta liikkeiden koordinoiminen ei ollut kuitenkaan heidän elämänsä vaikein asia…

Prev1 of 13Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY