Den Inspirerende Historie Om To Søstre, Der Blev Født Sammen

Den Inspirerende Historie Om To Søstre, Der Blev Født Sammen

60154
0
SHARE
Prev1 of 13Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Disse to søstre har aldrig været adskilt fra hinanden, ikke engang i et kort øjeblik. De har tilbragt de sidste 27 år sammen, og de deler alt fra mad til seng. Abby og Brittany Hensel er siamesiske tvillinger. De har en krop og to hoveder. Selvom chancen for at de ville leve i mere end 24 timer var mindre end en ud af ti millioner, så er de nu sunde, voksne kvinder som lever gode liv.

Da Abby og Brittany er to personer i en krop, og hver af dem kontrollerer sin egen halvdel af kroppen, var den største udfordring for dem at lære at handle sammen for at koordinere deres bevægelser. Det krævede en stor indsats at lære at gå, ride, svømme, danse, klappe og så videre. Men nu gør de alle disse ting lige så naturligt som andre mennesker. Derudover har Abby og Brittany begge kørekort, og de kan køre bil og motorcykel.

Men det sværeste i deres liv var ikke at koordinere deres bevægelser…

Prev1 of 13Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY