11 Mest Attraktiva Kvinnliga Fångar Som Begått Brutala Brott

11 Mest Attraktiva Kvinnliga Fångar Som Begått Brutala Brott

8536
0
SHARE

Vad är det första du tänker på när någon säger ordet “Fängelse”? Det är inte något underbart, antar jag. När jag tänker på ett fängelse, så ser jag några förhärdade brottslingar, med blod på sina händer och skräcken hos deras offer som fångas för evigt i deras ögon. Föreställ dig hur en cellkamrat av en sådan person kan känna.

Tänk på utseendet – hur föreställer du dig att en fånge ser ut? Jag slår vad om att du alltid visualiserar ett skräckslaget ansikte, en muskulös kropp full av tatueringar och ärr från knivslagsmål. Och om du tror på Hollywood, är detta sant. Denna uppfattning av en fånge kommer från vår tro att en vacker person inte kan åta sig ett fult brott. Skönhet är lika med bra, fulhet är lika med dålig. Det är samma sak med mat. Om något ser bra ut på utsidan, antar vi att det är gott, oavsett innehållet. Å andra sidan uppfattar vi den mat som ser äcklig ut, som äcklig, minst sagt. Det är därför de bästa kockarna i världen är kompromisslösa om hur deras mat kommer att presenteras. Men jag göra en utvikning

Talar om fångar så glömmer vi att en del av fångarna faktiskt är icke-våldsamma brottslingar. Det finns hundratals sätt att komma bakom galler, och de flesta av fångarna har aldrig skadat en annan människa. Detta är mer än sant för USA, där antalet kvinnliga fångar är de högsta i världen. Vi säger inte att dessa människor inte förtjänar att vara i fängelse, men de ska inte jämföras med de förhärdade brottslingar, mördare, våldtäktsmän och så vidare. Mest av allt, denna uppfattning hjälper inte brottslingar att återigen bli delaktiga i vårt samhälle, vilket orsakar dem att upprepa sitt brott.

Låt oss tala om utseendet – kan du föreställa dig dessa typer av brottslingar så fula som resten av dem? Om du fortfarande gör det, då bör du kolla in vårt galleri och se att en del fångar inte bara inte är fula, utan utomordentligt vackra.

Miss El Paso 2008 Lorena Tavera greps för snatteri. Hon försökte stjäla en tröja i El Paso.

Gabrielle Hill arresterad för olagliga droger i Hillsborough, Florida.

Meagan Simmons blev berömd tack vare sitt mugshot. Hennes brott var att köra påverkad. Hon togs i Florida under 2010.

Berömda personer kan inte undvika lagens långa arm. Vuxenfilm stjärnan Tori Black har gripits för misshandel i Las Vegas 2012.

Jennifer Jensen greps för DUI. Hon har tusentals kärr nu. Vi undrar inte varför.

Alysa Bathrick var ungefär 18 år när hon blev påkommen med att köpa Xanax på gatan. Hon har också försökt att stjäla från den lokala butiken.

24-åriga Sarah Seawright greps under 2012 för rån, kidnappning, misshandel och vårdslös körning.

Toni Lee Hopkins greps för att arbeta som strippa på en nattklubb.

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY