De mooiste vrouwen die oot de wet hebben overtreden

De mooiste vrouwen die oot de wet hebben overtreden

16
0
SHARE

Wat is het eerste dat in je opkomt als iemand het woord ‘gevangenis’ zegt? Het is vast niet iets geweldigs, denk ik. Als ik aan de gevangenis denk, zie ik een aantal zware misdadigers met bloed aan hun handen en hun slachtoffers die voor het leven getekend zijn. Stel je voor hoe een celgenoot van zo’n persoon zich zou kunnen voelen.

Hoe zit het met hun uiterlijk – hoe denk je dat een gevangene eruit ziet? Ik wed dat het eerste dat bij je opkomt een aangsaanjagend gezicht, een gespierd lichaam vol tatoeages en littekens van mesgevechten is. En als je Hollywood mag geloven, zou dat ook precies zo moeten zijn. Dit beeld dat we hebben over een gevangene komt omdat we denken dat een aantrekkelijk persoon geen afschuwelijke misdaad kan plegen. Schoonheid staat voor goed en lelijkheid staat voor slecht. Het is hetzelfde als met eten. Als iets er aan de buitenkant lekker uitziet, nemen we aan dat, ongeacht wat erin zit, het heerlijk zal smaken. Aan de andere kant zien we onsmakelijk uitziend eten op zijn zachtst gezegd als iets walgelijks. Dat is de reden waarom de beste chefkoks ter wereld compromisloos zijn over hoe hun voedsel zal worden gepresenteerd. Maar ik dwaal af.

Als we het over gevangenen hebben, vergeten we altijd dat sommige gevangenen eigenlijk geen gewelddadige criminelen zijn. Er zijn honderden manieren om achter de tralies te komen en het grootste deel van de gevangenispopulatie heeft nooit een ander schade berokkend. Dit geldt zeker in de Verenigde Staten waar het aantal bajesklanten het hoogste ter wereld is. We zeggen niet dat die mensen het niet verdienen om in de gevangenis te zitten, maar ze mogen zeker niet vergeleken worden met die zware misdadigers, moordenaars, verkrachters enzovoort. Deze reputatie van criminelen helpt hen niet om opnieuw te kunnen integreren in onze samenleving, waardoor ze hun misdaad vaak weer herhalen.

Laten we het eens over het uiterlijk hebben. Stel je je dat soort criminelen net zo lelijk als de rest voor? Als je dat nog steeds doet, moet je onze foto’s eens bekijken en dan zul je zien dat sommige gevangenen niet alleen niet lelijk zijn, maar gewoon buitengewoon mooi.

Miss El Paso 2008 Lorena Tavera werd gearresteerd voor winkeldiefstal. Ze probeerde in El Paso een shirt te stelen.

Gabrielle Hill werd in Hillsborough, Florida voor het bezit van illegale drugs gearresteerd.

Meagan Simmons werd beroemd dankzij haar politiefoto. Ze werd gearresteerd voor rijden onder invloed. Ze werd in 2010 in Florida gevangen gezet.

Beroemde mensen kunnen de lange arm van de wet ook niet vermijden. De volwassen filmster Tori Black werd in 2012 in Las Vegas gearresteerd voor huiselijk geweld.

Jennifer Jensen werd gearresteerd voor rijden onder invloed. Ze heeft nu duizenden fans. Wij begrijpen wel waarom.

Alysa Bathrick was ongeveer 18 jaar oud toen ze Xanax op straat stond te verkopen en werd betrapt. Ze probeerde ook iets uit een plaatselijke winkel te stelen.

De 24-jarige Sarah Seawright werd in 2012 gearresteerd voor beroving, ontvoering, geweldpleging en roekeloos rijden.

Toni Lee Hopkins werd gearresteerd omdat zij als stripper in een nachtclub werkte.

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY