11 Viehättävintä Kamalan Rikoksen Tehnyttä Naisvankia

11 Viehättävintä Kamalan Rikoksen Tehnyttä Naisvankia

24
0
SHARE

Mikä tulee ensimmäisenä mieleen sanasta “Vankila”? Oletan, että se ei ole mitään ihanaa. Miettiessäni vankilaa, näen karkeita rikollisia, verisiä käsiä ja heidän silmiinsä taltioituneita uhreja. Kuvittele, miltä tällaisen henkilön sellikaverista tuntuu.

Entäs miltä vanki mielestäsi näyttää? Arvatenkin ajattelet pelottavia kasvoja sekä lihaksikasta kehoa täynnä tatuointeja ja arpia. Ja se on täysin totta, mikäli uskot Hollywood-elokuviin. Tämä käsitys on peräisin uskomuksestamme, että kaunis ihminen ei voi tehdä kamalaa rikosta. Kauneus merkitsee hyvyyttä, rumuus pahuutta. Sama koskee ruokaa. Jos ruoka näyttää hyvältä, ajattelemme sen olevan herkullista, ainesosista riippumatta. Toisaalta miellämme pahalta näyttävän ruoan iljettäväksi. Siksi maailman parhaimmat kokit eivät tingi siitä, miten heidän ruoat asetetaan esille.

Vangeista puhuessamme unohdamme usein, että kaikki vangit eivät ole tehneet väkivaltarikosta. On olemassa satoja keinoja joutua kaltereiden sisään, ja useimmat vangit eivät ole koskaan vahingoittaneet toista ihmistä. Tämä pätee erityisesti Yhdysvalloissa, jossa vankien määrä on maailman korkein. Emme väitä, että nuo ihmiset eivät ansaitse olla vankilassa, mutta ei heitä kuitenkaan voi verrata karskeihin rikollisiin, murhaajiin, raiskaajiin jne. Tämä käsitys ei auta heitä sopeutumaan takaisin yhteiskuntaan, mikä saa heidät toistamaan rikoksensa.

Palataan ulkonäköön – kuvitteletko tuollaiset rikolliset yhtä rumiksi kuin kaikki muut? Jos kuvittelet, katso galleriaamme ja voit nähdä vankeja, jotka eivät ole rumia, vaan uskomattoman kauniita.

Miss El Paso 2008 Lorena Tavera pidätettiin varkauksista. Hän yritti varastaa paidan El Pasossa.

Gabrielle Hill pidätettiin laittomista huumeista Hillsboroughissa, Floridassa.

Meagan Simmons tuli kuuluisaksi pidätysvalokuvansa ansiosta. Hän syyllistyi autolla ajamiseen päihteiden vaikutuksen alaisena. Hänet pidätettiin Floridassa 2010.

Kuuluisatkaan ihmiset eivät voi välttää lain pitkää puolta. Aikuisviihdetähti Tori Black pidätettiin pahoinpitelystä Las Vegasissa vuonna 2012.

Jennifer Jensen pidätettiin rattijuopumuksesta. Hänellä on nykyään tuhansia faneja, emmekä ihmettele miksi.

Alysa Bathrick oli noin 18 kun hänet pidätettiin myymästä Xanaxia kadulla. Hän yritti myös varastaa jotain paikallisesta kaupasta.

24-vuotias Sarah Seawright pidätettiin vuonna 2012 ryöstöstä, kidnappauksesta, pahoinpitelystä ja holtittomasta ajamisesta.

Toni Lee Hopkins pidätettiin työskentelemästä yökerhon strippaajana.

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY