11 Mest Attraktive Kvinder i Fængslet Som Har Begået Skrækkelige Forbrydelser

11 Mest Attraktive Kvinder i Fængslet Som Har Begået Skrækkelige Forbrydelser

13
0
SHARE

Hvad er det første, du kommer til at tænke på, når nogen siger ordet “Fængsel”? Det er sikkert ikke noget godt. Når jeg tænker på fængsel, ser jeg for mig nogle hærdede kriminelle med blod på hænderne og skrækken i deres ofres øjne. Forestil dig, hvordan sådan et menneskes cellekammerat må have det.

Hvad med udseendet – hvordan forestiller du dig, at en fange ser ud? Du tænker garanteret på et arret ansigt og en muskuløs krop fyldt med tatoveringer og ar fra slåskampe og knivstik. Og hvis man skal tro Hollywood, så vil det være lige i øjet. Denne opfattelse af straffefanger skyldes, at vi ikke kan få os selv til at tro på, at et smukt menneske kan begå en grim forbrydelse. Skønhed er godt, grimhed er dårligt. Det er det samme med mad. Hvis noget ser godt ud på ydersiden, så går vi ud fra, at det er lækkert, uanset hvad der er proppet i det. Hvis maden på den anden side ser ulækker ud, så må den garanteret også være afskyelig. Det er derfor, at verdens førende kokke er så optagede af, hvordan deres mad bliver præsenteret for gæsterne. Men nu er jeg vist på vej ud på et sidespor.

Når man taler om fængselsfanger, glemmer man ofte, at der faktisk også findes ikke-voldelige forbrydere. Der er hundredvis af måder at ryge ind bag tremmer på, og de fleste indsatte i fængslerne, har aldrig krummet et hår på andres hoveder. Det gælder især i USA, hvor antallet af fanger er det højeste i verden. Ikke dermed sagt, at disse mennesker ikke fortjener at være i fængsel, men derfor skal de jo ikke sammenlignes med hårde kriminelle som mordere, voldtægtsforbrydere og så videre. En sådan opfattelse af kriminelle hjælper dem på ingen måde med at blive genintegreret i samfundet, og det kan få dem til at gentage deres forbrydelser.

Men lad os tale om udseende – forestiller du dig, at denne type kriminelle er lige så grimme som de andre? Hvis du gør det, så skulle du tage at tjekke vores galleri, så du kan se, at nogle fanger slet ikke er grimme, men faktisk er utroligt smukke.

Miss El Paso 2008 Lorena Tavera blev anholdt for butikstyveri. Hun forsøgte at stjæle en trøje i El Paso.

Gabrielle Hill blev anholdt for besiddelse af ulovlige stoffer i Hillsborough, Florida.

Meagan Simmons blev berømt takket være hendes forbryderbillede. Hendes forbrydelse var at køre spritkørsel. Hun blev fanget i Florida i 2010.

Berømte mennesker kan heller ikke undgå lovens lange arm. Pornostjernen Tori Black blev anholdt for vold i hjemmet i Las Vegas i 2012.

Jennifer Jensen blev anholdt for spritkørsel. Hun har nu tusindvis af fans. Og det undrer os ikke.

Alysa Bathrick var omkring de 18 år, da hun blev arresteret for at sælge Xanax på gaden. Hun forsøgte også at stjæle noget fra en lokal butik.

24-årige Sarah Seawright blev anholdt i 2012 for røveri, kidnapning, vold og hensynsløs kørsel.

Toni Lee Hopkins blev anholdt for at arbejde som stripper i en natklub.

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY