10 misslyckade bröllopsklänningar

10 misslyckade bröllopsklänningar

2346
0
SHARE
Prev1 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Bröllopsdagen är den absolut viktigaste dagen i en kvinnas liv. Ja, din mamma kanske har ljugit ihop att din födsel var den viktigaste dagen men det är inte så sant som du kanske vill tro. Sanningen är att under bröllopsdagen så är bruden dagens mittpunkt, fokus för varje kamera, ämnet för varje samtal och i varenda enskild bild. Allt handlar om henne. Det är nästan som Halloween, men för vuxna kvinnor.
Vissa kvinnor gillar att anspela lite på den kontroll de har över dagen och ta några chanser när det kommer till kläder. Att ha en unik bröllopsklänning på din egna dag kan leda till framgång, men det kan även resultera i total katastrof.
Här är de 10 mest konstiga klänningar dom dykt upp på denna särskilda dag. Du får själv avgöra om de är flipp eller flopp.

Att vara brud har sina fördelar. Ingen kan sätta sig över dig. Så du behöver inte ens oroa dig över att din klänning är lika stor som en bil, och att du och din klänning tar upp all plats. Det är din gudagivna rätt som brud. Brudgummen kommer trots allt känna sig nöjd när du ordnar plats för honom. Kom bara ihåg att titta till honom då och då så att han inte har somnat. Du vet hur män är….

Att ha den här klänningen på bröllopsdagen innebär en överhängande risk att bli naken under vigseln. Det är risken man får ta när du har världens godaste klänning. Denna består av vit choklad, så var väldigt försiktig när du går till altaret. En tugga här och där kan innebära att du blir utan klänning.

Prev1 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY