De 10 mest tidsmässigt perfekta fotona

De 10 mest tidsmässigt perfekta fotona

26199
0
SHARE
Prev1 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Att bli en perfekt fotograf kräver ansträngning och en hel del fritid. De är en förmåga som man förvärvar genom hårt arbete och engagemang. Men grejen är att man inte kan lära sig allt om fotografi, oavsett hur mycket man anstränger sig och hur förberedd man är. Det spelar ingen roll hur mycket pengar man har satsat och hur mycket utrustning man har köpt. När allt är klart så är det främst tur som man behöver.
Ja, turen att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt är avgörande för att få få ett perfekt fotografi. Men detta kan upplevas som en förolämpning för många välkända fotografer, även om de inte nekar att rätt plats är en av de mest viktiga saker för en fotograf. När du har turen nog att se en oväntade händelse och även fånga dem, så spelar det ingen roll om du använder en smartphone eller dyr kamera.

Här är ett flertal fantastiska exempel på foton, tagna vid precis rätt ögonblick.

 

Dessa bilder med dessa underbara kvinnor togs under ett lopp. Jag slår vad om att du inte hade märkt oregelbundenheten i bilderna utan de röda cirklarna. Men det är inte så konstigt, att titta på dessa tjejer är ganska distraherande. Men när du ser de små vita föremålen flyger mot tjejens hand så kan du aldrig glömma det. Detta är faktiskt ett föremål som kommer i hög hastighet från en racingbil. Sekunder efter fotot så träffande tjejens hand, och den skadades allvarligt. Turligt nog så träffades bara handen, annars hade den blonda tjejen drabbade av ännu mer allvarliga skador.

Att läsa kvällstidningar är alltid riskabelt. Du kan ta del av falska nyheter. Men du kan även hamna på första sidan. Turligt nog så läste denna kvinna tidningarna, för här och nu så kan vi se henne på framsidan.

Det som du kommer att få se på dessa sidor kommer att chockera dig, åtminstone i jämförelse med dessa två bilder:

Prev1 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY