De 10 Mest Perfekt Timede Bildene

De 10 Mest Perfekt Timede Bildene

23931
0
SHARE
Prev1 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Å være en super fotograf krever mye arbeid og mye fritid. Det er en egenskap som læres gjennom hardt arbeid og dedikasjon. Greia er, derimot, at du ikke kan lære alt om fotografi, uavhengig av hvor dedikert og godt forberedt du er. Det har ingenting å si hvor mye penger du har investert og hva slags utstyr du har kjøpt. Når alt kommer til alt, er det du trenger mer enn noe annet litt flaks.

Jepp, flaks til å være på rett sted til rett tid er essensielt for å kunne ta et flott bilde. Det kan kanskje oppfattes som en fornærmelse av mange kjente, store fotografer, men selv de kan ikke nekte for at det å være på rett sted til rett tid er en av de mest viktige oppgavene en fotograf bør huske på. Når du er heldig nok til å se en tilfeldig begivenhet og du klarer å fange det øyeblikket, har det ingenting å si om du tok bildet med smarttelefonen din eller med et dyrt kamera.

Her har du flere slående eksempler av bilder, som ble tatt på helt perfekt tidspunkt.

Dette bildet med disse vakre damene ble tatt under et løp. Jeg er sikker på at om det ikke var for den røde sirkelen, hadde du ikke engang lagt merke til uregelmessigheten i dette bildet. Jeg klandrer deg ikke; det å se på de kvinnene er ganske distraherende. Men når du ser det lille, hvite objektet som flyr mot denne jentas hånd, kan du aldri glemme det. Dette er faktisk et objekt, slengt ut med høy hastighet fra banen av en racerbil. Sekunder etter at bildet ble tatt, ble kvinnens hånd truffet, og hånden hennes brakk. Takk Gud for at hånden hennes var der den var, for hadde den ikke vært det, ville denne blonde dama ha blitt enda hardere skadet.

Å lese et Tabloid er alltid risikabelt. Du kan bli utsatt for falske nyheter, men på den andre siden kan du bli en modell i et fantastisk bilde. Takk Gud for at denne kvinnen leste denne avise på akkurat dette tidspunktet, og vi kan se… Vel, forsiden hennes.
Det du kommer til å se på neste side kommer til å sjokkere deg, sammenlignet med disse 2 harmløse bildene:

Prev1 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY