De 10 Meest Perfect Getimede Foto’s

De 10 Meest Perfect Getimede Foto’s

20
0
SHARE
Prev1 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Om een goede fotograaf te zijn, moet je een hoop moeite en tijd in je foto’s steken. Fotograferen is een vaardigheid die je alleen onder de knie krijgt door hard te werken en toegewijd te zijn. Het enige wat jammer is, is dat je niet alles kan leren over fotografie, ongeacht hoe toegewijd je bent en hoe goed je voorbereid bent. Het maakt niet uit hoeveel geld je hebt geïnvesteerd en wat voor materiaal je hebt gekocht. Uiteindelijk, is wat je het meest nodig hebt, geluk.

Ja, het geluk om op de juiste tijd op de juiste plek te zijn is essentieel voor het maken van een goede foto. Dit kan misschien als een belediging aankomen bij veel bekende fotografen, maar zelfs zij kunnen niet ontkennen dat op de goede plaats en tijd zijn een van de belangrijkste taken van een fotograaf is. Wanneer je zo veel geluk hebt, dat je willekeurig iets ziet en je het vast kunt leggen, maakt het niet uit of je de foto hebt genomen met een smartphone of een dure camera.

Hier zijn een aantal uitmuntende voorbeelden van foto’s die op het perfecte moment werden genomen.

 

Deze foto met deze prachtige foto, werd gemaakt tijdens een race. Ik durf dat wedden dat als de rode cirkel er niet was, dat je dan niet eens de onregelmatigheid had gezien in deze foto. Ik kan het je niet kwalijk nemen, kijken naar die prachtige vrouwen is vrij afleidend. Maar wanneer je het kleine witte object wat naar de hand van de vrouw toe gaat ziet, kan je het nooit meer ontzien. Dit is een object dat met een hoge snelheid werd afgevuurd van de racebaan. Enkele seconden na dat de foto was gemaakt, werd de vrouw geraakt en brak ze haar hand. Godzijdank dat haar hand daar was, anders zou de blonde vrouw nog meer verwondingen op hebben gelopen.

Het lezen van een magazine brengt altijd risico’s met zich mee. Er kan nep nieuws in staan, maar je kan er ook als model in staan voor een geweldige foto. Godzijdank, dat deze vrouw op dit moment iets aan het lezen was en we haar afscherming kunnen zien.

Wat je op de volgende pagina gaat zien, zal je laten schrikken vergelijken met deze twee onschuldige foto’s:

Prev1 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY