10 Kaikkein Täydellisimmin Ajoitettua Kuvaa

10 Kaikkein Täydellisimmin Ajoitettua Kuvaa

18354
0
SHARE
Prev1 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ollakseen loistava valokuvaaja vaatii se paljon vaivaa ja paljon vapaata aikaa. Tämä taito opitaan kovan työn kautta ja se vaatii omistautumista. Totuus on se, että et voi oppia kaikkea valokuvaamisesta, vaikka olisit kuinka omistautunut ja hyvin valmistautunut. Sillä ei väliä kuinka paljon rahaa voit sijoittaa ja mitä laitteita olet ostanut. Kun olet tehnyt kaikkesi, yksi tärkeimpiä asioita mitä tarvitset eniten, on onni.

Kyllä, onni olla oikeaan aikaan ja oikealla hetkellä oikeassa paikassa on todella tärkeää otettaessa loistavaa kuvaa. Se voi olla otettu samaan tapaan kuin valokuvauksen mestarit ottavat, mutta jopa he eivät voi kieltää sitä, että oikealla hetkellä oikeassa paikassa on yksi tärkeimmistä säännöistä, joka valokuvaajan pitäisi pitää mielessään. Kun olet onnekas näkemään satunnaisen tapahtuman ja sinulla on mahdollisuus napata se kameralla, sillä ei ole väliä, otatpa kuvan puhelimellasi vai kalliilla kameralla.

Tässä on useita erinomaisia esimerkkejä valokuvista, jotka on otettu juuri oikealla hetkellä.

 

Tämä kuva näistä upeista naisista otettiin kilpailun aikana. Lyön vetoa, että jos siinä ei olisi punaista ympyrää, et olisi edes huomannut mitään sääntöjenvastaista tässä kuvassa. En kuitenkaan syyttää sinua, näiden typyjen katsominen on melko vangitsevaa. Mutta kun näet valkoisen esineen lentävän tämän pimun kättä kohti, et voi koskaan unohtaa sitä. Tämä on todellisuudessa kohde, joka on laukaistu valtavan suurella nopeudella radalta kilpa-autosta. Muutaman sekunnin kuluttua siitä kun kuva on otettu, se osui naisen käteen ja hänen kätensä murtui. Onneksi hänen kätensä oli siellä, muuten vaalea pimu olisi kärsinyt paljon suuremmista vammoista.

Iltapäivälehtien lukeminen on aina riskialtista. Voit törmätä valeuutisiin, mutta toisaalta sinusta voi tulla malli johonkin mahtavaan valokuvaan. Onneksi tämä nainen oli lukemassa sanomalehteä oikealla hetkellä ja voimme nähdä sen … no hänen lehtensä kannen.

Mitä tulet näkemään seuraavalla sivulla tulee järkyttämään sinua, verrattuna näihin kahteen harmittomaan kuvaan:

Prev1 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY