De 10 Mest Perfekt Timede Billeder

De 10 Mest Perfekt Timede Billeder

5420
0
SHARE
Prev1 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

At være en fantastisk fotograf tager meget indsats og en masse fritid. Det er en færdighed man lærer gennem hårdt arbejde og dedikation. Det er bare sådan at du ikke kan lære ALT om fotografi, uanset hvor dedikeret og forberedt du er. Det er ligegyldigt hvor mange penge du har investeret og udstyr du købt. Når alt er sagt og gjort, er der en ting du har mest brug for: held.

Yes, held til at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt er essentielt i at tage et billede. Det kan godt være at det lyder som en fornærmelse til mange kendte fotografi mestre, men selv de kan ikke benægte at være på det rigtige sted på de rigtige tidspunkt er en af de vigtigste opgaver en fotograf skal huske på. Når du er heldig nok til at en tilfældig begivenhed og du kan fange det, er det ligegyldigt om du tog det med din smartphone eller med et dyrt kamera.

Her er der nogle usædvanlige eksempler på fotoer, taget på det præcist rigtige øjeblik.

 

Dette billede med disse vidunderlige kvinder blev taget under et bilræs. Jeg tør vædde med at hvis det ikke havde været for den røde cirkel at du ikke ville have lagt mærke til uregelmæssigheden i dette foto. Jeg bebrejder dig ikke, de sild i billedet er distraherende. Men når du ser det lille objekt der flyver hen mod hånden af denne sild, kan du aldrig undgå at se det. Det er faktisk et objekt, sat afsted med høj hastighed fra en racerbil på banen. Sekunder efter dette billede blev taget blev kvindens hånd ramt og hendes hånd brækket. Heldigvis var hendes hånd der, for eller ville den blonde dame have lidt sværere skader.

At læse et sladderblad er altid risikofyldt. Du kan blive udsat for falske nyheder men på den anden side kan du blive en model pga. et fedt foto. Heldigvis læste denne kvinde denne avis i dette specifikke øjeblik og vi kan se… hendes forside.

Hvad du kommer til at se på næste side kommer til at chokere dig i forhold til de her to harmløse billeder:

Prev1 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY