22 Perfekt Mest Tajmade Festivalfoton

22 Perfekt Mest Tajmade Festivalfoton

379
0
SHARE
Prev1 of 43Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Burning Man är en av de mest fantastiska festivaler i världen. Tiotusentals människor från hela världen skapar en tillfällig stad i Black Rock Desert varje år. Och det är inte en stad du vanligtvis tänker dig. När du vandrar i öknen kommer du att se enorma byggnader av alla slag – slott, fartyg, skor, sagohus, glödande djur och andra gigantiska varelser. Bilar och andra fordon som är omkring dig är inte de du vanligtvis ser på gatan. De är i själva verket rörliga konstverk i en mängd olika former och storlekar, fulla med överlyckliga människor.

Festivalen har hållt igång sedan 1986, när en grupp av vänner anordnade en liten sammankomst på Baker Beach i San Francisco och har tills nu skapat något brinnande och helt otroligt. Det är nämligen från detta som denna hedniska ritual-festivalen har fått sitt namn. Detta är kulmen av det årliga firandet av den konstnärliga friheten.

Det finns tio huvudprinciper inom Burning Man communityn – radikal integration, ge bort saker, icke-konsumtion, självtillit, självkänsla, gemensam ansträngning, medborgerligt ansvar, Lämna Inga Spår, deltagande och omedelbarhet. Absolut alla som är redo att acceptera de tio principerna är inbjudna till Burning Man. Det finns inga begränsningar.

“Burners” har rätten och skyldigheten att uttrycka sig på lämpligaste sätt så länge det inte stör övriga deltagare. Festivalen är en populär plats för konstnärer som vill dela med sig av sina skapelser. Vissa konstverk är så stora att de måste förberedas långt innan evenemangsstart. Då festivalen är strikt icke-kommersiell får artisterna inte några pengar för sitt arbete. Några av dem blir en del av olika resande utställningar och du kan se Burning Man konst i museer i Europa, Asien och Afrika. Även om du inte är en artist, oroa dig inte, du är fortfarande välkommen.

Var dock förberedd. Även om de flesta människor är påklädda, är nakenhet och nudism en normal sak på festivalen och väl godkänd bland deltagarna. Men du är inte skyldig att vara naken eller att göra något utan samtycke. Det ända som krävs av dig är att du har kul.

Det finns inget annat ställe som Burning Man, där du kan se så många galna bilar. “Mutant Vehicles” är unika, motordrivna skapelser som visar liten eller ingen likhet till sin ursprungliga form och du kommer aldrig att se något liknande på gatan.

När det gäller säkerhet inför alla konst-installationer, är fordon och cyklar lyxigt inredda med ljusa färger och glad musik som ljuder från dem. Med andra ord, det kommer att bli riktigt svårt att inte lägga märke till dem.

Prev1 of 43Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY