22 Festivalbilder Tatt På Det Perfekte Tidspunktet

22 Festivalbilder Tatt På Det Perfekte Tidspunktet

29
0
SHARE
Prev1 of 43Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Burning Man er en av de mest fantastiske festivalene I verden. Titusenvis av mennesker fra hele verden tar en midlertidig visitt innom Black Rock Desert hvert år. Men det er ikke en helt ordinær by som man ville tro. Når du går gjennom ørkenen vil du se enorme bygninger av mange forskjellige typer – slott, skip, sko, eventyrhus, selvlysende dyr og andre enorme skapninger. Kjøretøyene rundt deg er av den typen du ikke har sett på gaten. De er bevegende kunstverk i varierte størrelser og former, fulle av spente mennesker.

Festivalen har pågått siden 1986 da en vennegjeng møttes på Baker Beach i San Francisco for å brenne en statuett. Det er fra dette hedenske ritualet festivalen har fått navnet fra. Dette er er høydepunktet i denne årlige feiringen av den artistiske friheten.

Det er ti hovedprinsipper i Burning Man samfunnet – radikal inkludering, gavmildhet, motsettelse av markedsverdi, selv-pålitelighet, selvuttrykkelse, samfunnsarbeid, egenansvar, Leaving No Trace, deltakelse og momentant deltakelse. Alle som er klare for å godta de ti prinsippene er invitert til Burning Man. Det er ingen forholdsregler.

„Burners” har rettigheten og obligasjonen til å uttrykke seg selv på den mest passende måten så lenge det ikke er til bry for andre deltakere. Festivalen er en populær plass for artister som ønsker å dele deres skapelser. Noen kunstverk er så store at de må forberedes lenge før hendelsen starter. Siden festivalen ikke er offentlig, får ikke artistene betalt for arbeidet. Noen av dem blir en del av forskjellige reiseutstillinger, og du kan se Burning Man kunstverk i museum i Europa, Asia og Afrika. Men hvis du ikke er en artist, trenger du ikke bekymre deg, du er fortsatt velkommen.

Du burde ikke bli overrasket hvis du opplever flere nakne mennesker på festivalen. Selv om de fleste kommer med klærne på så er nudisme en del av mange kunstverk. Det er ikke obligatorisk å måtte kle seg naken eller gjøre noe du ikke har lyst til. Alt du trenger å gjøre er å ha det gøy.

Det finnes ingen andre festivaler som har så mange rare biler som Burning Man. Mutant Vehicles er unike motoriserte kunstverk som ikke ligner mye på sin opprinnelige form, og du kommer aldri til å se dem på gaten.

Når det kommer til sikkerheten av alle kunstverkene, er biler og motorsykler dekorert med sterke farger, lys og oppmuntrende musikk foran dem. Med andre ord så er det vanskelig å ikke legge merke til dem.

Prev1 of 43Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY