Kommer du ihåg henne? Försök att inte tappa andan när du märker...

Kommer du ihåg henne? Försök att inte tappa andan när du märker hur hon ser ut idag

225277
0
SHARE
Prev1 of 11Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Från tidig barndom så får vi höra att kärlek endast är för vackra människor. Tänk på alla vackra sagor som du har fått höra innan du somnade. De är alla fulla av berättelser om otroligt vackra prinsar och prinsessor. Trots att verklighetens kungligheter inte är så vackra så finns det i våra tankar inte plats för ful adel. Om det finns en ful men godhjärtat person i slutet av berättelsen så kommer den magiskt att förvandlas till jordens mest vackra varelse, som om vackerhet är den enda belöningen för bra gärningar. Och när personen är tillräckligt vacker får den äntligen gifta sig med den som den älskar.

Sådana vanföreställningar skulle kunna försvinna i takt med att vi växer upp om det inte vore för Hollywood, modeindustrin, tidningar och så vidare. Men föreställningarna finns och vi är fortfarande övertygande om att vackra människor förtjänar mer kärlek än mindre vackra människor. Idén är förankrad i nästan hela världsekonomin. Desto bättre du ser ut, desto mer rik och älskad kommer du att bli. Och man får aldrig se bilder på olyckliga vackra människor.

Men vad händer när fula människor vågar att bli älskade och säga att de inte bryr sig om samhällets skönhetsnormer? Det finns två möjligheter. Dessa människor hånas för att vara fula hatare som inte kan dölja sitt förakt när de ser glada människor som älskar varandra, eller så accepterar människor deras kärlek och rätt att vara precis lika lyckliga som vackra människor.

Glöm inte att kärlek och lycka är saker som inte har något att göra med utseende.

Se dessa 10 berättelser från 10 lyckligt gifta par.

 

Prev1 of 11Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY