Husker Du Hende? Prøv Ikke At Blive Chokeret Når Du Ser Hvordan...

Husker Du Hende? Prøv Ikke At Blive Chokeret Når Du Ser Hvordan Hun Ser Ud Nu

149
0
SHARE
Prev1 of 11Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Lige siden vores tidlige barndom er vi blevet overbevist om, at kærlighed er for smukke mennesker. Husk bare på alle de smukke eventyr, som din bedstemor læste højt for dig, når du skulle sove. De er fulde af utroligt smukke prinser og prinsesser. Selv om virkelighedens kongelige ikke altid er så smukke som filmstjerner, så siger vores forestillinger os alligevel, at i et eventyr er der ikke plads til grimme adelsmænd. Hvis der er en grim men godhjertet mand, så bliver han eller hun til sidst, på magisk vis, forvandlet til det smukkeste væsen i verden, som om skønheden er den eneste velfortjente belønning for de gode gerninger. Og når han/hun er smuk nok, kan han endelig ægte sin elskede.

Denne vildfarelse kunne ophøre, efterhånden som vi blev ældre, hvis ikke det var for sådan noget som Hollywood, modeindustrien, magasiner og så videre. Men de findes, og vi er stadig fyldt med forestillinger om, at smukke mennesker fortjener mere kærlighed end ikke så smukke mennesker. Dette koncept gennemsyrer næsten hele verdensøkonomien. Hvis du ser godt ud, får du succes, du bliver rig og du bliver elsket. Og de viser dig aldrig billeder af en smuk mand eller kvinde, der er ulykkelig.

Men hvad sker der, når de grimme mennesker tør at blive elskede og sige, at de er ligeglade med de skønhedsnormer, som dominerer samfundet. Der er to muligheder. De bliver hånet for at være grimme, og haters kan dårlig skjule deres foragt, når de ser glade, forelskede mennesker. Eller folk accepterer deres kærlighed og ret til at være lige så lykkelige som de smukke mennesker.

Glem ikke at kærlighed og lykke skyldes de små detaljer i livet, og de har intet at gøre med udseendet.

Se historierne om 10 lykkelige ægtepar.

 

Prev1 of 11Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY