De 45 största sändningstabbarna

De 45 största sändningstabbarna

7238
0
SHARE
Prev1 of 15Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

När flera miljoner ögon tittar så ser TV-kanalerna till att planera allt i detalj för att inte göra några misstag. Men ibland går saker fel, trots all noggrann planering. Detta är särskilt sant när det kommer till direktsänd TV. I den här artikeln kommer vi att visa dig några av de största och mest roliga misstagen som nyhetsankare någonsin har gjort. Förbered dig på stora rosa studsbollar som kommer från ingenstans, roliga barn som stör sina föräldrar, kampen mellan människan och naturen, felriktade high fives och mycket mer.

Han var inte särskilt intresserad av att bli intervjuad. Eller så kanske han bara var hjälpsam och kylde ned den här reportern på en varm sommardag. En sak kan man vara säker på – han är bra på att sikta.

Spindelmannen lider av fördröjda reaktioner. Efter en liten chock så mådde nyhetsankaret bra, och hon förlät Spindelmannen för hans allt för mänskliga reaktioner.

God jul, mannen! Det sägs att det tog kamerateamet 15 minuter att gräva fram honom.

Pirater är vilda och oförutsägbara – till och med i direktsänd TV.

För att se fler direktsända misstag, klicka på Nästa-knappen här nedan. Fler roliga ögonblick väntar på dig i galleriet.

Prev1 of 15Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY