De 45 Største Tabbene Av Nyhetsopplesere

De 45 Største Tabbene Av Nyhetsopplesere

13
0
SHARE
Prev1 of 15Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Når millioner av Seere ser på, planlegger TV Kanaler alt nøye for å ikke gjøre feil. Men noen ganger går ting galt, til tross for nøye planlegging. Dette er spesielt sant på Live TV. I denne artikkelen skal vi vise deg de største og morsomste Flausene til Nyhetsankere. Vær forberedt på store sprettballer som kommer ut av det blå, hysterisk morsomme barn som forstyrrer foreldrene sine, kampen mellom mann og natur, feilete high-fiver, og mange flere.

Han var ikke interessert i å bli intervjuet. Eller kanskje han bare hjalp til med å kjøle ned denne reporteren på en varm sommerdag. En ting er sikkert – han er god til å sikte.

Spiderman sliter med forsinkede reaksjoner. Etter et lite sjokk, hadde denne nyhetsreporteren det bra, og hun tilga Spiderman for hans altfor menneskelige reaksjoner.

God jul, kompis! Legender sier at det tok kameramannskapet 15 minutter å grave ham ut.

Pirater er Ville og Uforutsigbare – selv på Live TV.

For å se flere Live TV Flauser, bare klikk på Neste knappen under. Mange flere morsomme øyeblikk venter på deg i galleriet vårt.

Prev1 of 15Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY