45 Suurinta Uutisankkurimokaa

45 Suurinta Uutisankkurimokaa

15
0
SHARE
Prev1 of 15Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kun miljoonat katselijat ovat katselemassa, TV-kanavat suunnittelevat huolellisesti kaiken etteivät he mokaa mitään. Mutta joskus kaikki menee pieleen huolellisesta suunnittelusta huolimatta. Tätä käy etenkin suorissa lähetyksissä. Tässä artikkelissa näytämme sinulle uutislähetysten suurimmat ja huvittavimmat mokat. Valmistaudu tyhjästä ilmestyviin vaaleanpunaisiin pomppiviin palloihin, hulvattomiin vanhempiaan häiritseviin lapsiin, taisteluun mies vs. luonto, harhaanjohdettuihin ylävitosiin ja moniin muihin.

Hän ei ollut kiinnostunut haastateltavana olemisesta. Tai ehkä hän vain halusi olla avuksi viilentämällä tätä toimittajaa kuumana kesäpäivänä. Yksi asia ainakin on varmaa – hän on hyvä tähtäämään.

Hämähäkkimies kärsii viivästyneistä reaktioista. Pienen shokin jälkeen tämä uutistoimittaja oli kunnossa ja hän antoi Hämähäkkimiehelle anteeksi.

Hyvää Joulua! Legenda kertoo, että kameraryhmällä kesti 15 minuuttia kaivaa hänet ulos!

Merirosvot ovat villejä ja ennustamattomia – jopa suorassa lähetyksessä.

Nähdäksesi lisää suorien lähetyksien mokia, klikkaa alla olevaa Seuraava-painiketta. Monet muut huvittavat hetket odottavat sinua galleriassamme.

Prev1 of 15Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

SHARE
Hi, I am Melissa. I love dogs and have three fur babies myself. I also have a passion for writing, so writing about dogs combines the two things I love most. I hope you enjoy my content as much as I enjoyed creating it for all of you fellow dog lovers!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY